Faktory destabilizace kurzu české koruny - Münchová, Tereza (2008)
ČR zažívá hospodářský růst spojený s výrazně se zhodnocující měnou. Bakalářská práce je zaměřena na faktory, které by mohly současný apreciační trend kurzu české koruny ohrozit a způsobit její destabilizaci