Faktory destabilizace kurzu české koruny - Münchová, Tereza; Helísek, Mojmír, 1958-2021; Švec, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
ČR zažívá hospodářský růst spojený s výrazně se zhodnocující měnou. Bakalářská práce je zaměřena na faktory, které by mohly současný apreciační trend kurzu české koruny ohrozit a způsobit její destabilizaci
Vedoucí práce: Mojmír Helísek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses