Uplatnění metod získávání a výběru pracovníků v podmínkách Správy uprchlických zařízení MV ČR - Důlovcová, Jana (2008)
Získávání a výběr pracovníků. Představení Správy uprchlických zařízení MV ČR, počet a kvalifikační struktura zaměstnanců, příchody a odchody zaměstnanců, personální oddělení SUZ MV ČR. Analýza metod získávání a výběru na SUZ MV ČR. Návrhy na zlepšení v oblasti získávání a výběru pracovníků. Možné důvody odchodů zaměstnanců SUZ MV ČR. Závěr