Uplatnění metod získávání a výběru pracovníků v podmínkách Správy uprchlických zařízení MV ČR - Důlovcová, Jana; Němec, Otakar; Jindřich, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Získávání a výběr pracovníků. Představení Správy uprchlických zařízení MV ČR, počet a kvalifikační struktura zaměstnanců, příchody a odchody zaměstnanců, personální oddělení SUZ MV ČR. Analýza metod získávání a výběru na SUZ MV ČR. Návrhy na zlepšení v oblasti získávání a výběru pracovníků. Možné důvody odchodů zaměstnanců SUZ MV ČR. Závěr
Vedoucí práce: Otakar Němec
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; analýza; zaměstnanci; diplomové práce; analysis; employees; master's theses