Finančná analýza podniku Plzeňký Prazdroj, a.s. - Mičudová, Soňa (2008)
Finančná analýza Plzeňského Prazdroja, a.s. sa zaoberá hospodárskou situáciou daného podniku, zároveň jeho finančným zdravím a predpokladaným vývojom v nasledujúcich obdobiach