Finančná analýza podniku Plzeňký Prazdroj, a.s. - Mičudová, Soňa; Kislingerová, Eva, 1950-; Bardún, Adam, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Finančná analýza Plzeňského Prazdroja, a.s. sa zaoberá hospodárskou situáciou daného podniku, zároveň jeho finančným zdravím a predpokladaným vývojom v nasledujúcich obdobiach
Vedoucí práce: Martina Kršková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses