Celiakie a diabetes pohledem ekonomie - Vlk, Václav; Džbánková, Zuzana, 1967-; Sirůček, Pavel, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se snaží poukázat na to, jaké náklady na dietní stravování musejí vynakládat bezlepkáři a diabetici a že vznikají i dodatečné náklady, které přímo s těmito nemocemi souvisí. Dále se snaží zjistit, jestli mají tito lidé právo získat nějaké příspěvky od státu, řešena je sociální i zdravotní sféra této oblasti. Výsledkem je porovnání stravovacích nákladů celiaků a diabetiků s náklady zdravých lidí
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; celiakie; ekonomie; náklady; bakalářské práce; celiac disease; economics; costs; bachelor's theses