Analýza vývoje aktivit firmy Plzeňský Prazdroj, a.s. a jejich vlivu na českou ekonomiku - Kočková, Jana; Plchová, Božena, 1936-; Dvořáková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Jedná se o práci analyzující aktivity firmy Plzeňský Prazdroj, a.s. od dob založení Měšťanského pivovaru v Plzni až po současnou akciovou společnost Plzeňský Prazdroj. Práce se zaměřuje také na vývoj produkce piva v této společnosti, export piva do zahraničí, problematiku ochranné známky a na vliv Plzeňského Prazdroje na českou ekonomiku. Konkrétně je posuzován vliv na cestovní ruch, vliv tržeb této firmy na český hrubý domácí produkt, vliv na HDP Plzeňského kraje, vliv na zaměstnanost v kraji, na životní prostředí a další vlivy
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses