Implementace vybraných právních požadavků BOZP v podmínkách chemického závodu - Zedníková, Hana; Hůlová, Marie, 1950-; Svobodová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci, průzkum právních pořadavků BOZP v podniku, vyhodnocení rizik ve výrobně nitrobenzenu a skladu hořlavin a stanovení opatření k jejich minimalizaci
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses