Pojištění krátkodobých exportních úvěrů v EU - Lehanka, Josef (2008)
Práce podává základní přehled o trhu s komerčním úvěrovým pojištěním v prostoru Evropské unie. V první části práce je zpracována obecná charakteristika komerčního úvěrového pojištění. Poté nasledují profily tří největších společností na trhu komerčního pojištění úvěrů. Jedná se o společnosti Atradius, Euler Hermes a Coface. V poslední části je popisována situace komerčního pojištění úvěrů v České republice