Pojištění krátkodobých exportních úvěrů v EU - Lehanka, Josef; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Najman, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce podává základní přehled o trhu s komerčním úvěrovým pojištěním v prostoru Evropské unie. V první části práce je zpracována obecná charakteristika komerčního úvěrového pojištění. Poté nasledují profily tří největších společností na trhu komerčního pojištění úvěrů. Jedná se o společnosti Atradius, Euler Hermes a Coface. V poslední části je popisována situace komerčního pojištění úvěrů v České republice
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses