Využití jednoduchých nástrojů řízení kvality v praxi - Tesař, Pavel (2008)
Analýza výrobního procesu automobilového dodavatele, za využití jednoduchých nástrojů řízení kvality. V jejím rámci provedení kompletní analýzy produkce neshodných výrobků a návrh možných protiopatření. Určení kvality úrovně produkce zákazníkem specifikovaného znaku kvality