Využití jednoduchých nástrojů řízení kvality v praxi - Tesař, Pavel; Plášková, Alena, 1949-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Analýza výrobního procesu automobilového dodavatele, za využití jednoduchých nástrojů řízení kvality. V jejím rámci provedení kompletní analýzy produkce neshodných výrobků a návrh možných protiopatření. Určení kvality úrovně produkce zákazníkem specifikovaného znaku kvality
Vedoucí práce: Alena Plášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses