Vliv Společné obchodní politiky Evropské unie na zahraniční obchod České republiky s třetími zeměmi - Veselík, Miroslav (2008)
Práce pojendává o vlivu změn v české obchodní politice po vstupu do Evropské unie na vývoj českého zahraničního obchodu. Zaměřuje se na obchod s třetími zeměmi. Jejím účelem je zjistit zda taková souvislost existuje a případně takto působící vlivy definovat