Vliv Společné obchodní politiky Evropské unie na zahraniční obchod České republiky s třetími zeměmi - Veselík, Miroslav; Plchová, Božena, 1936-; Dvořáková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce pojendává o vlivu změn v české obchodní politice po vstupu do Evropské unie na vývoj českého zahraničního obchodu. Zaměřuje se na obchod s třetími zeměmi. Jejím účelem je zjistit zda taková souvislost existuje a případně takto působící vlivy definovat
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses