KOMUNIKAČNÍ STRATEGIE ZNAČKY CACHAREL - Jukelsonová, Sofie (2008)
Práce se zabývá komunikací a komunikačními nástroji jako takovými a jejich praktickou aplikací na značce Cacharel. Obsahuje řadu praktických poznatků načerpaných autorkou práce během jejího působení ve společnosti L´Oréal, do níž značka Cacharel spadá. Práce by měla sloužit jako základní příručka pro začínající brand manažéry značky Cacharel