Pojišťování exportních úvěrů na komerční bázi v ČR - Tanzerová, Radka (2008)
Úvěrové pojištění je v našich podmínkách relativně novou službou, která podnikům slouží k ochraně před riziky spojenými s poskytováním obchodních úvěrů. Praktickou pomůcku představuje především pro exportéry. Cílem mé práce je podat základní přehled o tom, co by měl český exportní podnik vědět, pokud zvažuje zda si nechat pojistit své úvěry