Pojišťování exportních úvěrů na komerční bázi v ČR - Tanzerová, Radka; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Najman, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Úvěrové pojištění je v našich podmínkách relativně novou službou, která podnikům slouží k ochraně před riziky spojenými s poskytováním obchodních úvěrů. Praktickou pomůcku představuje především pro exportéry. Cílem mé práce je podat základní přehled o tom, co by měl český exportní podnik vědět, pokud zvažuje zda si nechat pojistit své úvěry
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; úvěrové pojištění; bakalářské práce; credit insurance; bachelor's theses