Plnění rozvojových cílů tisíciletí v regionu Blízkého východu vývoj a současná situace na Blízkém východě a plnění rozvojových cílů v tomto regionu - Andrejsová, Jana; Němečková, Tereza, 1979-; Borgstrom, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce hodnotí vývoj a současnou situaci v oblasti Blízkého východu v oblasti historické,kulturní, náboženské, politické, sociální a především ekonomické. Dále jsou v ní postupně uvedeny všechny tzv. Rozvojové síle tisíciletí stanovené OSN a na příkladu Blízkého východu je pojednáváno o jejich plnění či neplnění
Vedoucí práce: Tereza Němečková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Blízký východ; rozvojová pomoc; bakalářské práce; Middle East; development assistance; bachelor's theses