Hospodárske väzby Českej republiky a Číny - Garajová, Zuzana; Černá, Iveta, 1979-; Kříž, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práca sa zameriava na charakteristiku súčasných hospodárskych väzieb medzi Českou republikou a Čínou. Obsahuje popis vývoja týchto vzťahov v nedávnej minulosti a zaoberá sa predpokladmi, na ktorých sú založené. V práci sú ďalej rozobrané niektoré aspekty, ktoré vplývajú na podobu väzieb, ako je napr. členstvo v Európskej únii, kultúrne odlišnosti a ochrana duševného vlastníctva v Číne. Na záver práca obsahuje analýzu nevyužitých možností vo vzťahu ČR a Číny a náčrt predpokladaného vývoja vzťahov
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses