Postavení Švýcarska v mezinárodním obchodě - Ženková, Lenka (2008)
Práce se zabývá vývojem švýcarské ekonimiky v posledních letech. Jsou zde rozebrány makroekonomické veličiny jako HDP, sektory výroby, nezaměstnanost a vývoj cen. V další části bakalářské práce jsou obsaženy informace o zahraničním obchodě země, konkrétně o vývoji kursu, platební bilanci, exportu a importu. Poslední kapitola je zaměřena na zahraničně obchodní politiku Švýcarska. Zde jsou rozebrána členství země v mezinárodních organizacích a obchodní vztahy s EU