Hospodářské vazby ČR a SRN - Picková, Veronika; Černá, Iveta, 1979-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá problematikou česko-německých hospodářských vztahů. Nejprve popisuje vývoj ekonomik obou zemí v posledních letech. Stěžejní částí je charakteristika vývoje vzájemné obchodní výměny ČR a SRN a její komoditní struktury, zdůrazňuje především hlavní vývojové změny a rozdíly v intenzitě obchodu ČR s jednotlivými spolkovými zeměmi. Poslední kapitola je věnována pohybu přímých zahraničních investic přes česko-německé hranice
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; hospodářské vztahy; Německo; obchod; bakalářské práce; economic relations; Germany; commerce; bachelor's theses