Hospodářské vztahy České republiky a Spolkové republiky Německo - Klestilová, Pavla (2008)
Práce se zabývá hospodářskými vztahy České republiky a Spolkové republiky Německo, především s důrazem na vývoj od začátku 21. století. Soustředí se na vzájemný obchod zbožím, službami, pohyb přímých zahraničních investic, portfoliových investic a pohyb pracovníků