Hospodářské vztahy České republiky a Spolkové republiky Německo - Klestilová, Pavla; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Potužáková, Zuzana, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá hospodářskými vztahy České republiky a Spolkové republiky Německo, především s důrazem na vývoj od začátku 21. století. Soustředí se na vzájemný obchod zbožím, službami, pohyb přímých zahraničních investic, portfoliových investic a pohyb pracovníků
Vedoucí práce: Zuzana Stuchlíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses