Podnikatelský plán firmy v oboru stavebnictví - Studená, Petra; Srpová, Jitka, 1957-; Rýdlová, Renata; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce je vytvoření podniktatelského plánu firmy ISLC, spol.s.r.o.podnikajicí ve stavebnictví za účelem získání bankovního úvěru pro financování zahajovací etapy stavby rodinných domů v Rudné u Prahy.V jednotlivých kapitolách teoretické části popisuji zásady tvorby plánu, jeho vlastnosti a strukturu. Druhá část práce je praktickým zpracováním teoretické části na konkrétním případě nově založené společnosti ISLC. Praktická část popisuje minulost, přítomnost i budoucnost firmy, ve které je i jasně určen směr jejího dalšího vývoje. Důkladně se věnuji popisu projektu výstavby pěti typových rodinných domů v Rudné. V kapitole marketingový plán je zpracována analýza mikroprostředí a makroprostředí podniku a nechybí zde ani cenové srovnání a zaměření se na možná rizika stavebnictví. V kapitole Finanční plán jsou sestaveny finanční výkazy podniku pro časový horizont tří let
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses