Pojištění přepravních rizik - Tajtlová, Petra; Sato, Alexej, 1952-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce se zaměřuje na pojištění přepravních rizik. Jsou zde obsaženy historické informace, jak se formoval pojistný trh včetně ohledu na Lloyd´s. Dále jsou zde rozlišeny jednotlivé druhy dopravy a jejich rizika, jsou zde údaje ohledně INCOTERMS, konosamentů a dále postup při hlášení pojistných událostí
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses