Srovnání OPPP a OPPI - Čermáková, Barbora (2008)
Práce se zabývá společnými a rozdílnými znaky současného operačního programu Podnikání a inovace a jeho předchůdce OP Průmysl a podnikání. Zaměřuje se především na identifikaci rozdílů v cílech, prioritách a jednotlivých programech podpory. Pozornost je ale věnována i dalším aspektům jako je systém implementace nebo financování