Srovnání OPPP a OPPI - Čermáková, Barbora; Černá, Iveta, 1979-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá společnými a rozdílnými znaky současného operačního programu Podnikání a inovace a jeho předchůdce OP Průmysl a podnikání. Zaměřuje se především na identifikaci rozdílů v cílech, prioritách a jednotlivých programech podpory. Pozornost je ale věnována i dalším aspektům jako je systém implementace nebo financování
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses