Možnosti podpory podnikání prostřednictvím OPPI na příkladu malé firmy z vybraného odvětví - Formánek, Václav (2008)
Práce se nejprve věnuje významu malého a středního podnikání v ČR a koncepci jeho podpory. Mezi formami podpory MSP je pro období 2007- 2013 nejvýznamnějším Operační program Podnikání a inovace. Práce na příkladu konkrétní firmy ze specifického sektoru projekčních prací navrhuje způsob, jak této firmě vybrat vhodný program z OPPI pro podporu jejích podnikatelských záměrů