Možnosti podpory podnikání prostřednictvím OPPI na příkladu malé firmy z vybraného odvětví - Formánek, Václav; Černá, Iveta, 1979-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se nejprve věnuje významu malého a středního podnikání v ČR a koncepci jeho podpory. Mezi formami podpory MSP je pro období 2007- 2013 nejvýznamnějším Operační program Podnikání a inovace. Práce na příkladu konkrétní firmy ze specifického sektoru projekčních prací navrhuje způsob, jak této firmě vybrat vhodný program z OPPI pro podporu jejích podnikatelských záměrů
Vedoucí práce: Iveta Černá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses