Internet a obchodování na kapitálových trzích - Andera, Michal, 1984- (2007)
Práce se zabývá aktuálním stavem na poli online brokingu, se zaměřením na drobné investory. Věnuje se především americkému a českému trhu. Práce se při analýze zaměřuje na poplatky, počty klientů