Vzdělávací program Evropského sociálního fondu – aplikace na projekt „Event marketing v cestovním ruchu“ pro ČR - Kutálková, Silvie (2008)
Bakalářská práce zpracovává téma financování vzdělávacích programů EU, konkrétně financování a realizaci vzdělávacího programu v ČR "Event marketing v cestovním ruchu", jenž je spolufinancován Evropským sociálním fondem. Práce porovnáná požadavky ESF na realizátora projektu s jeho vlastním návrhem a konečnou realizací vzdělávacího projektu. Značná část práce je věnována konečnému výstupu organizačních činností, hodnotí přínos projektu pro cestovní ruch a návrhy na zatraktivnění kraje, ve kterém se workshop konal