Vzdělávací program Evropského sociálního fondu – aplikace na projekt „Event marketing v cestovním ruchu“ pro ČR - Kutálková, Silvie; Kašpar, Václav; Borgström, Anna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Bakalářská práce zpracovává téma financování vzdělávacích programů EU, konkrétně financování a realizaci vzdělávacího programu v ČR "Event marketing v cestovním ruchu", jenž je spolufinancován Evropským sociálním fondem. Práce porovnáná požadavky ESF na realizátora projektu s jeho vlastním návrhem a konečnou realizací vzdělávacího projektu. Značná část práce je věnována konečnému výstupu organizačních činností, hodnotí přínos projektu pro cestovní ruch a návrhy na zatraktivnění kraje, ve kterém se workshop konal
Vedoucí práce: Václav Kašpar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses