Analýza sporu WTO ohledně režimu dovozu banánů do EU - Pech, Martin; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Cupák, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Po druhé světové válce se poválečný svět a hlavně podoba mezinárodního obchodu změnila. Po vytvoření pravidel světového obchodu se pracovalo na snižování cel a odstraňování překážek obchodu. I přes to docházelo ke sporům, které bylo třeba řešit. Jedním takovým sporem byl i spor ohledně režimu dovozu banánů do EU
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; banány; dovoz; bakalářské práce; bananas; imports; bachelor's theses