Čerpání dotací ze strukturálních fondů Evropské unie na příkladu konkrétní neziskové organizace - Strnad, Jakub; Plchová, Božena, 1936-; Nigrinová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce ve své první části stručně popisuje vývoj regionální politiky EU od svého počátku po současnost a dále nejdůležitější informace o zapojení České republiky a její současné pozici v regionální politice EU. V druhé části se podrobněji zabývá programem INTERREG IIIA ČR-PR a dále konkrétním projektem, na který získala nezisková organizace Asociace TOM v roce 2006 v rámci toho programu dotaci
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses