Personální agentura - analýza činnosti - Budinská, Hana (2008)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu činnosti konkrétní personální agentury. Úvodní část je věnována postupům práce a charakteristice hlavních aktivit. Detailně jsou popsány metody výběru, získávání zaměstnanců a obsazování pracovních pozic. V druhé části práce je na základě konkrétních dat o počtu umístěných pracovníků analyzována její činnosti a efektivita práce. Uveden je také průzkum spokojenosti mezi zaměstnanci agentury, který je důležitý zejména pro zpětnou vazbu