Personální agentura - analýza činnosti - Budinská, Hana; Drozen, František; Drozenová, Alice; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Tato bakalářská práce je zaměřena na analýzu činnosti konkrétní personální agentury. Úvodní část je věnována postupům práce a charakteristice hlavních aktivit. Detailně jsou popsány metody výběru, získávání zaměstnanců a obsazování pracovních pozic. V druhé části práce je na základě konkrétních dat o počtu umístěných pracovníků analyzována její činnosti a efektivita práce. Uveden je také průzkum spokojenosti mezi zaměstnanci agentury, který je důležitý zejména pro zpětnou vazbu
Vedoucí práce: František Drozen
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses