Postavení členských států NAFTA v mezinárodním obchodě - Lišková, Jana (2008)
Práce shrnuje údaje o členských zemích NAFTA (North American Free Trade Agreement - Dohoda o severoamerickém volném obchodu). Tj. USA, Kanada, Mexiko. Základní informace o dohodě NAFTA, historický vývoj, motivy členských států ke vstupu. Ve druhé části práce jsou uvedeny informace o jednotlivých zemích - ekonomická charakteristika, postavení v mezinárodním obchodě, investiční klima