Postavení členských států NAFTA v mezinárodním obchodě - Lišková, Jana; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Dupal, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce shrnuje údaje o členských zemích NAFTA (North American Free Trade Agreement - Dohoda o severoamerickém volném obchodu). Tj. USA, Kanada, Mexiko. Základní informace o dohodě NAFTA, historický vývoj, motivy členských států ke vstupu. Ve druhé části práce jsou uvedeny informace o jednotlivých zemích - ekonomická charakteristika, postavení v mezinárodním obchodě, investiční klima
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses