Analýza personální práce v podniku - Jandová, Michaela (2008)
Cílem bakalářské práce je detailně prozkoumat a posoudit personální práci, klíčové personální činnosti a fungování personálního útvaru ve společnosti Pivovar, a.s. (fiktivní název), zjištěné skutečnosti porovnat s dostupnými teoretickými poznatky a případně navrhnout opatření na zlepšení personální práce ve sledované společnosti. Součástí práce je také úvaha nad vlivem národnosti členů vrcholných orgánů společnosti na fungování personálního útvaru a tvorbu personální strategie