Analýza personální práce v podniku - Jandová, Michaela; Šikýř, Martin, 1974-; Medek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem bakalářské práce je detailně prozkoumat a posoudit personální práci, klíčové personální činnosti a fungování personálního útvaru ve společnosti Pivovar, a.s. (fiktivní název), zjištěné skutečnosti porovnat s dostupnými teoretickými poznatky a případně navrhnout opatření na zlepšení personální práce ve sledované společnosti. Součástí práce je také úvaha nad vlivem národnosti členů vrcholných orgánů společnosti na fungování personálního útvaru a tvorbu personální strategie
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses