Srovnání investičního prostředí Bulharska a Rumunska - Ďurnek, Viktor; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Dupal, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá srovnáním investičního prostředí Bulharska a Rumunska, charakterizuje současný makroekonomický vývoj a především analyzuje atraktivitu investičního prostředí na základě vybraných ekonomických aspektů. Součástí práce je taktéž komparace investičního klimatu v Bulharsku a Rumunsku v souladu s hodnocením mezinárodních organizací a soukromých agentur
Vedoucí práce: Ludmila Štěrbová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses