Dopravní obslužnost obce Černý Důl - Janouchová, Dagmar; Zelený, Lubomír; Machek, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Jednotlivé druhy dopravy v Královéhradeckém kraji, dopravní obslužnost v České republice, dopravci v regionu, analýza a zhodnocení dopravní obslužnosti obce Černý Důl
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses