Analýza závislosti mezi velikostí hodnoty pro zákazníka a vybraných produktů a jejich komerční úspěšností. - Lyubutova, Anna; Vlček, Radim, 1935-2011; Heřman, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce analyzuje závislost mezi velikostí hodnoty vybraných produktů pro zákazníka a jejich komerční úspěšností.Cílem je zjištění míry korelace mezi velikostí hodnoty pro zákazníka a objemem prodeje
Vedoucí práce: Radim Vlček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses