Specifika a charakteristika úspěšného obchodního jednání v Číně - Nevšímalová, Petra (2008)
Tato bakalářská práce v teoretické části představuje charakteristiku a specifika obchodního jednání v Číně. Zaměřuje se na historii, politickou a ekonomickou situaci, specifikuje čínskou kulturu a charakterizuje obchodní jednání v Číně. Praktická část se věnuje obchodování s Čínou, součástí jsou také poznatky získané na základě rozhovoru a rady pro úspěšnou spolupráci s čínskými partnery