Specifika a charakteristika úspěšného obchodního jednání v Číně - Nevšímalová, Petra; Boučková, Jana; Dušková, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato bakalářská práce v teoretické části představuje charakteristiku a specifika obchodního jednání v Číně. Zaměřuje se na historii, politickou a ekonomickou situaci, specifikuje čínskou kulturu a charakterizuje obchodní jednání v Číně. Praktická část se věnuje obchodování s Čínou, součástí jsou také poznatky získané na základě rozhovoru a rady pro úspěšnou spolupráci s čínskými partnery
Vedoucí práce: Jana Boučková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses