Analýza procesu přípravy ČR na vstup do eurozóny - Knotek, Pavel; Plchová, Božena, 1936-; Dvořáková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Práce se zabývá evropskou měnovou integrací s hlavní pozorností na ČR. Část práce tvoří vývoj měnové integrace od 50. let, přičemž hlavní část je věnována ČR a plnění maastrichtských knovergenčních kritérií
Vedoucí práce: Božena Plchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses