Strategie značky L'Oréal "Redken" na českém trhu - Matseushuk, Ewgeniya; Halík, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
V práci jsou popsány marketingové strategie společnosti Redken s větším soustředěním na komunikační strategie. Během práce je charakterizována přítomnost společnosti na trhu České Republiky. Byl proveden průzkum nákupního chování mladých lidí a analýzy jejich postoje ke značce Redken po kterém byly popsány silné a slabé strany pozice značky pomoci SWOT analýzy a byly předloženy možné opatření pro posílení pozice dané značky
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2008
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses