Hodnocení spotřebitelských zvyklostí vysokoškolských studentů u vybrané skupiny zboží - Kanócová, Lucia (2008)
Cílem práce je zhodnotit spotřebitelské zvyklosti vysokoškolských studentů. Cíloví respondenti byly ze tří českých vysokých škol – Vysoká škola ekonomická, České vysoké učení technické, Univerzita Karlova. Předmětem zkoumání jsou dvě komodity – nealkoholické nápoje a mobilní telefony. Výzkum byl proveden pomocí dotazníku