Hodnocení spotřebitelských zvyklostí vysokoškolských studentů u vybrané skupiny zboží - Kanócová, Lucia; Kališová, Libuše, 1947-; Rusnák, Ján; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem práce je zhodnotit spotřebitelské zvyklosti vysokoškolských studentů. Cíloví respondenti byly ze tří českých vysokých škol – Vysoká škola ekonomická, České vysoké učení technické, Univerzita Karlova. Předmětem zkoumání jsou dvě komodity – nealkoholické nápoje a mobilní telefony. Výzkum byl proveden pomocí dotazníku
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketing; mobilní telefony; nealkoholické nápoje; vysokoškolští studenti; bakalářské práce; marketing; cellular telephones; non-alcohol beverages; college students; bachelor's theses